Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de almendras y azafrán
- 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
- 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de caldo de pescado
- 30 g de almendra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 244 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 60.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacines rellenos de brandada
1ч. 30 мин.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 мин.
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 godz.
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1ч. 45 мин.
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1h 15min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 godz. 15 min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45 min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 мин.