Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de almendras y azafrán
- 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
- 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
- sal
- pimienta molida
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de caldo de pescado
- 30 g de almendra molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 244 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 60.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1 Std. 55 Min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1h 35min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Bombones de cherry al pesto
1h
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3h 20 min
Chips con puerro y gambas
25min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min