Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla roja cortada en juliana
- 8 ramitas de cilantro fresco
- 2 pellizcos de sal
- 15 g de vinagre
- 3 cucharadas de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 2 dientes de ajo
- 4 tiras de piel de lima
-
½ - 1
chile jalapeño en conserva en trozos
of ½ - 1 chile jalapeño fresco en trozos - 300 g de pez espada en trozos de 2 cm
- 1 clara de huevo
- 50 g de pan rallado
- 8 panes de hamburguesa pequeños
- 8 cucharaditas de mayonesa
- 1 aguacate cortado en rodajas
- 1 tomate cortado en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1442 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesa de salmón
20min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Hamburguesas de pavo, beicon y aguacate
50min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Hamburguesas de atún
3h 40min
Hamburguesa de secreto de cerdo ibérico
40min
Hamburguesa de cordero mediterránea
30min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Hamburguesas de bacalao
30min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min