Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palometa adobada
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 cucharada de comino en grano
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- 1 ñora sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de zumo de limón
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 4 filetes de palometa sin piel ni espinas, en trozos
Montaje y cocción
- 12 langostinos crudos grandes pelados
- 3 pimientos del piquillo cortados en 4 trozos
- 3 champiñones frescos cortados en cuartos
- 200 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 584 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Bonito a la riojana
50 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Brochetas picantes de pavo
1 Std.
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Albóndigas en salsa española
55 min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Sopa de pescado
55 min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min