Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 100 g amêndoa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g massa tipo linguine
- 25 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 150 g tomate seco, em óleo escorrido
- 30 g vinagre balsâmico
- 150 g azeite
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2288.4 kJ / 546.9 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 579.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Massa preguiçosa
1 godz.
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 Min
Gnocchi com curgete - TM6
45 Min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Bolonhesa de frutos secos
35 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Massa com molho de legumes e queijo
1 godz.