Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tart shell
- 130 g salted butter, plus extra for greasing
- ½ lemon, zest only
- 60 g soft dark brown sugar
- 160 g plain flour
- 1 pinch sea salt
- 50 g macadamia nuts
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 50 g roasted unsalted cashew nuts
Filling
- 400 g coconut cream
- 400 g coconut milk
- 110 g raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 2 tsp vanilla bean extract
- 80 g cornflour
Topping
- 600 g pouring (whipping) cream
- 50 g shelled salted pistachio nuts, chopped
- 20 g shredded coconut, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 45.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 511.3 mg
Alternatieve recepten
Spiced red wine pears
45 Min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Moroccan bundt
1h 20min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10 min
Caramel Monster Mud Dip
15 Min
Blackberry meringue cake
3h 55 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Mini French apple cakes
1h 35min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min