Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koncentrat bulionu rybnego
- 200 g filetów rybnych, np. z dorsza, halibuta lub soli, pokrojonych na kawałki
- 100 - 150 g krewetek, tygrysich, świeżych lub mrożonych
- 140 g soli, gruboziarnistej
Zupa
- 60 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 100 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 120 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 szczypta szafranu, pręcików
- 5 g skórki pomarańczowej, otartej
- ½ gwiazdki anyżu
- 500 g wody
- 250 g filetów z dorsza, bez skóry, pokrojonych w 3 cm kawałki
- 200 g krewetek, tygrysich, rozmrożonych, bez ogonków
Rouille
- 2 ząbki czosnku
- 80 g bagietki, pokrojonej w 2 cm kostkę
- 60 g wody
- 120 g oliwy z oliwek
- ¾ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 606.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen z klopsikami z indyka
2h 25 min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35min
Zupa miso
45min
Koncentrat bulionu tajskiego
25min
Peruwiańskie ceviche
1 Std. 15 Min
Pasta zhong
15min
Anchoiada
10min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1 Std. 15 Min
Zupa Pho
1hod. 20min
Ossobuco po mediolańsku
1hod. 10min
Zupa caldo verde
45min
Zupa rybna z szafranem
50min