Risotto po mediolańsku

Risotto po mediolańsku

3.7 16 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porcje

Ingrediënten

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 70 g masła pokrojonego na kawałki
  • 30 g szpiku kostnego pokrojonego na kawałki
  • 350 g ryżu do risotto
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 820 g rosołu mięsnego, gorącego
  • 1 szczypta szafranu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 913 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2427.3 kJ / 579.8 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...