Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 70 g masła, pokrojonego na kawałki
- 30 g szpiku kostnego, pokrojonego na kawałki
- 350 g ryżu do risotto
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 820 g rosołu mięsnego, gorącego
- 1 szczypta szafranu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2427.3 kJ / 579.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 913 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta à la Norma
50min
Risotto z cukinii
45min
Risotto z wędzonym serem
30min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35 Min
Risotto pomarańczowe
45min
Risotto z salsą pomidorową
40min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 Min
Risotto z parmezanem
30min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 Min
Risotto z grzybami
1 godz. 5 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 min