Risotto po mediolańsku
TM6 TM5

Risotto po mediolańsku

3.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
  • 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
  • 70 g masła, pokrojonego na kawałki
  • 30 g szpiku kostnego, pokrojonego na kawałki
  • 350 g ryżu do risotto
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 820 g rosołu mięsnego, gorącego
  • 1 szczypta szafranu

Voeding
per 1 porcję
Calorieën
2427.3 kJ / 579.8 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
25 g
Verzadigd vet
14.3 g
Vezels
3.3 g
Natrium
913 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten