Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1000 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 2 żółtka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1440.9 kJ / 344.4 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 681.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasz z polentą
2h
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 Std. 30 Min
Chlebki guttiau
2hod. 30min
Pissaladière - francuska pizza
1hod. 20min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1h 35 min
Mini tarty
1hod. 45min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1hod. 20min
Focaccia z kiełbasą
2h
Sycylijskie arancini
2 Std. 50 Min
Tarta czekoladowa
1 Std. 50 Min
Cappellacci z dynią
2h