Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1000 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 2 żółtka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1440.9 kJ / 344.4 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 681.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1h 10min
Pamoczka grodzieńska
5 min
Sebadas
45min
Risotto po mediolańsku
30min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1h 10min
Pasta à la Norma
50min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 Std. 30 Min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2 Std.
Cepeliny z serem
24 godz. 50 min
Tarta prowansalska
1h 15min