Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

3.5 22 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porcji

Ingrediënten

  • 80 - 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 1000 g mleka 3,2 % tłuszczu
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
  • 20 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
  • 250 g semoliny z pszenicy durum
  • 2 żółtka

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Natrium 681.9 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 1440.9 kJ / 344.4 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 38.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...