Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Butter zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 1 Ei
- 2 TL Maisstärke
- 50 g Haferflocken (glutenfrei)
Belag
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 300 g Tomaten, geviertelt
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL gekörnte Brühe (glutenfrei)
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- Pizzagewürz (glutenfrei), nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Knödelteig-Schnitten
35min
Blumenkohl-Käse-Patties
30 min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h
Gemüsepuffer vom Backblech
40 min
Reis-Zucchini-Puffer
50min
Mais-Pfannküchlein mit Koriander-Joghurt-Dip
50min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Linsenschnitten
1h