Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 6 - 8 Blätter Basilikum
-
2 - 3
Stängel Majoran, abgezupft
of 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3239 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Überbackenes Baguette
45 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 godz.
Kartoffel-Ratatouille
1 godz.
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min
Pizza mit Rote Bete
1h 30min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Gemüsepizza
1h 40min
Zucchini-Tomaten-Gratin
1 godz.