Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 100 g Gouda, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), in Stücken
- 200 g Tomaten, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2283 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Mariniertes Gemüse
4 godz.
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Gemüsepizza
1h 40min
Rom - Pizzataler
1h 30min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Mediterraner Flammkuchen
35min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.