Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe (ca. 5 g) - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Ziegenweichkäse
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 TL rosa Pfefferkörner
-
1
Stängel Majoran, abgezupft
of 1 Stängel Thymian, abgezupft - 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 100 g Ziegenweichkäse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Oliven-Kräuterkuchen
1h 30min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Pizza Frescolina
1h 40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h