Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe (ca. 5 g) - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Ziegenweichkäse
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 TL rosa Pfefferkörner
-
1
Stängel Majoran, abgezupft
of 1 Stängel Thymian, abgezupft - 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 100 g Ziegenweichkäse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Spaghetti alla "Norma"
35min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Teufels-Pizza
2 godz. 15 min
Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen
1 Std. 20 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 godz. 45 min
Gemüsepizza
1h 40min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Pfannkuchen mit Milch-Schokoladen-Riegel
30 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min