Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe (ca. 5 g) - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Ziegenweichkäse
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 TL rosa Pfefferkörner
-
1
Stängel Majoran, abgezupft
of 1 Stängel Thymian, abgezupft - 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 100 g Ziegenweichkäse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Käse-Sesam-Ecken
2 Std.
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10min
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.