Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe
Belag und Fertigstellung
- 1 - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (2-3 mm)
- 100 g gekochter Schinken, in Scheiben
- 1 Tomate, in Scheiben (3-4 mm)
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Kartoffelpizza
1 godz. 10 min
Pizzakipferl
40min
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 godz.
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3h 30min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Gemüse-Hackfleisch-Strudel
2 Std.
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2 godz. 10 min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min