Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nem cuon de rúcula y requesón
- 40 g de queso parmesano
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 200 g de requesón
- 1 cucharada de aceite de girasol (15 g)
- 10 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 1 pellizco de sal
- 1 lechuga romana
- 60 g de rúcula
- 12 - 24 hojas de albahaca fresca
- 30 g de berros
- 12 obleas de arroz (para rollitos vietnamitas)
Crema de lechuga
- 200 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.08 g
- Koolhydraten
- 11.53 g
- Vetten
- 18.05 g
- Vezels
- 0.89 g
Alternatieve recepten
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 godz.
Té verde con menta y cítricos
20min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 dk
Fritos de verduras con salsa tzatziki (sin gluten)
30 min
Palmeras con tapenade
30 min
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1h 30min
Milhojas frío de verduras con queso de cabra y langostinos
1h 30min
Mocktail de aguacate al tomillo
10min
Pizza marinera
1h 40min
Curry verde con berenjenas
30 min
Bebida antioxidante (lino, coco, pimiento rojo y naranja)
5 Min