Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nem cuon de rúcula y requesón
- 40 g de queso parmesano
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 200 g de requesón
- 1 cucharada de aceite de girasol (15 g)
- 10 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 1 pellizco de sal
- 1 lechuga romana
- 60 g de rúcula
- 12 - 24 hojas de albahaca fresca
- 30 g de berros
- 12 obleas de arroz (para rollitos vietnamitas)
Crema de lechuga
- 200 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.08 g
- Koolhydraten
- 11.53 g
- Vetten
- 18.05 g
- Vezels
- 0.89 g
Alternatieve recepten
Aceite de albahaca
20 min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Berenjenas con salsa de miso
1h
Curry indio de verduras
40min
Ensalada de algas y setas
40min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún (sin gluten)
20 min
Sopa de miso
25 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min
Hummus
5 min