Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry
- 2 - 3 guindillas rojas thai (5 g) sin semillas
- 2 - 3 chile verde fresco (45 g) sin semillas
- 1 ramillete de cilantro fresco (solo las hojas, aprox. 15 g)
- 40 - 50 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- ¼ cucharadita de comino molido
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
-
1
trozo de raíz de galanga fresca (5 g)
of 1 trozo de raíz de jengibre fresca (5 g) - 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 150 g de leche de coco
- 1 trozo de queso panela (queso fresco mexicano)
Verduras
- 100 g de aceite
- 150 g de cebolleta en dados de 2x2 cm
- 2 berenjenas (700 g aprox.) en dados de 2x2 cm
- 150 g de tirabeques
- ½ de sal
Emplatado
- 3 ramitas de cilantro fresco solo las hojas
- 3 cucharadas de cebolla frita crujiente
- 4 ramitas de albahaca fresca solo las hojas
- 6 pellizcos de ito togarashi (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 987 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Curry indio de verduras
40 min
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1 godz.
Chop suey vegetariano
30 min
Tabulé - Líbano
2h 15 min
Crumble estilo indio
1 godz.