Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini di patate
20 Std.
Banettes rustiche
15h
Pani alla segale
2h 40min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Miscela di spezie Za'atar
10min
Roll vegetariani
45min
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Sardenaira alla sanremasca
3hod. 10min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min