Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Focaccia al pesto
3h 40min
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Thai tom yum
1 Std. 30 Min
Panini di patate
20hod.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min