Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

  • eieren
    7
  • amandelmeel
    120 g
  • bakpoeder
    4 g
  • zout
    1 ½ tl
  • sesamzaad, zwart om te bestrooien
    2 tl
  • water (tot 1 l markering)
  • peterselie, vers plus extra, fijngehakt, om te bestrooien
    ½ bos
  • tonijn in blik, in eigen nat uitgelekt
    140 g
  • yoghurt
    70 g
  • mosterd
    30 g
  • citroensap, vers geperst
    20 g
  • gemalen peper
    3 snuifjes
  • ui in dunne ringen gesneden, voor garnering
    1
  • groene slabladeren voor garnering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1283.1 mg
Eiwitten 28.4 g
Calorieën 1741.4 kJ / 416.2 kcal
Vetten 28 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 16.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen