Apparaten en accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1475.1 mg
Eiwitten
67.4 g
Calorieën
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
160 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Boiled pasta
20 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Salmon and Mushroom Rice
Keine Bewertungen
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Oven Baked Vegetable Chips
Keine Bewertungen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
15-minute noodles
15 Min
Apple and pear detox juice
10 Min
All-in-one chicken congee
35 Min