Apparaten en accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1475.1 mg
Eiwitten
67.4 g
Calorieën
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
160 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Paris Brest
6u. 40min
Crunchy caramel ice cream slice
24u. 35min
Nourishing Snow Pear Dessert
Geen beoordelingen
Cheesekut
24u. 10min
Windsor Bread
1u. 50min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Geen beoordelingen
Gingerbread Milkshake
5min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5u.
Air Katira (Katira Drink)
10min
Sambal Kangkung
10min
Apam Nasi
Geen beoordelingen
Sambal Sotong
1u. 15min