Seafood Kimchi Udon Soup

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • cooking oil
    20 g
  • prawn, raw, medium sized with shell
    250 g
  • spring onion cut in pieces
    2 stalks
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    30 g
  • kimchi (Korean fermented vegetable)
    150 g
  • chicken stock
    800 g
  • baby bak choy stems and leaves seperated
    150 g
  • clams
    200 g
  • udon noodles frozen, no defrosting required
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1475.1 mg
Eiwitten 67.4 g
Calorieën 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 8.6 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 160 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...