Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

  • water
    3000 g
  • glutinous rice flour
    250 g
  • old ginger smashed and flattened
    60 g
  • Chinese red dates seeds removed
    8 pieces
  • brown sugar
    150 g
  • pandan leaves tied into knots
    4

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 13.8 mg
Eiwitten 2.1 g
Calorieën 845.2 kJ / 202 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 47.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...