Spaghetti alla checca

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail épluchée, coupée en quatre
  • 600 g de tomates, mûres ou San-Marzano, en cubes (1-2 cm)
    600 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 30 g de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 1500 g d'eau
  • 450 g de spaghetti (temps de cuisson env. 11 minutes)
  • 100 g de Caciotta en cubes
    100 g de Tilsit, fromage de montagne jeune ou mozzarella, en dés
  • 200 g de mozzarella en cubes
  • 1 bouquet de basilic frais feuilles prélevées, grossièrement hachées ou ciselées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1897.9 mg
Eiwitten 28.6 g
Calorieën 2724.3 kJ / 651 kcal
Vetten 31.4 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 67.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...