Soupe de cabillaud aux épinards

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g d'oignon en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1000 g de bouillon de poisson
  • 500 g de pommes de terre en cubes (3 cm)
  • 150 g de feuilles d'épinards frais grossièrement hachées
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de ras el hanout
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau en cubes (4 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1192.6 mg
Eiwitten 31.2 g
Calorieën 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 26.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...