Soupe à la tomate et à la burrata

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g de tomates mûres, type heirloom, coupées en quatre
  • 100 g d'oignons rouges coupés en tranches (1-1,5 cm)
  • 4 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre noir, moulu
  • 150 g bouillon de légumes
  • 40 g feuille de basilic frais plus un supplément pour la garniture
  • 40 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 230 g de burrata (environ 4 boules)
  • du pain croustillant en cubes, pour la garniture

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 675.9 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 1405.8 kJ / 336 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...