Tomatensuppe mit Burrata

4.6 24 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Fleischtomaten reif (siehe Tipp)
    1000 g
  • rote Zwiebeln in Scheiben (1-1,5 cm)
    100 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • Olivenöl
    2 EL
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Wasser
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • Basilikumblatt, frisch plus extra zum Garnieren
    40 g
  • Schlagobers
    40 g
  • Burrata (4 Kugeln, siehe Tipp)
    400 g
  • Schwarzbrot gewürfelt, zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 938 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 1920 kJ / 456 kcal
Vetten 33 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...