Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett

Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett

4.2 36 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Mangold-Joghurt-Sauce
  • Knoblauchzehen
    2
  • Mangold-Blätter in Stücken
    300 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Naturjoghurt
    500 g
  • Salz
    1 TL
Köfte und Butter-Chili-Sauce
  • Kichererbsen, getrocknet
    160 g
  • Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
    1
  • Olivenöl
    25 g
  • Wasser
    580 g
  • Rinderhackfleisch
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin) (Cumin)
    1 TL
  • Sumak
    1 TL
  • Mehl zum Bemehlen der Köfte
  • Chiliflocken (Pul Biber)
    1 TL
  • Butter
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2703 kJ / 645 kcal
Vetten 44 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...