Apparaten en accessoires
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser700 g
-
Eier4
-
Kartoffeln festkochend, in Scheiben (1 cm)700 g
-
Edamame, gepalt, TK300 g
-
Salz1 TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen20 g
-
Dill abgezupft10 g
-
Petersilie abgezupft15 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft25 g
-
Senf10 g
-
Zucker1 Prise
-
Pfeffer½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
721.1 mg
Eiwitten
21.8 g
Calorieën
1872.7 kJ /
447.6 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer-Fresh
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Gemüse-Bulgur-Chili
30min
Dattel-Nuss-Bällchen
20min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
40min
Overnight Reissalat mit Gurke und Dill
8u. 15min
Frühlings-Kartoffelsalat
3u. 30min
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20min
Eier-Curry-Salat
1u. 30min
Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln
1u.
Mediterraner Nudel-Gemüse-Salat
40min
Fenchel-Möhren-Cremesuppe
35min
Rote-Linsen-Protein-Salat
25min