Risottata - Huhn und Schwammerl

4.5 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Paprika in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut
    250 g
    250 g Hühnerbrust, ohne Haut
  • Champignons, frisch in Scheiben
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Paprikapulver, edelsüß (optioneel)
    1 TL
  • Wasser
    450 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Spaghetti
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 728 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2163 kJ / 517 kcal
Vetten 13 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...