Bier-Rindfleisch-Eintopf

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    90 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    6
  • Rindsgulaschfleisch in Würfeln (5-6 cm)
    1200 g
  • rote Zwiebeln geviertelt
    500 g
  • Chilis, frisch in Stücken (nach Geschmack)
    1 - 2
    1 TL Chili, gemahlen
  • dunkles Bier
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbstgemacht
    2 TL
    2 Fleischbrühwürfel (für je 0,5 l)
  • Sternanise
    2 - 4
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Schalotten
    10 - 12
  • Karotten in Stücken (2-3 cm)
    250 g
  • Petersilie, frisch gehackt, zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 784 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1552 kJ / 371 kcal
Vetten 17 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...