Risottata - Lachs und Schwammerl

4.1 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Paprika in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Champignons, frisch in Scheiben
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Paprikapulver, edelsüß (optioneel)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Spaghetti
    250 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (2-3 cm)
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 813 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2396 kJ / 573 kcal
Vetten 19 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...