Apparaten en accessoires
Pizza-Burrata
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 stuks
Ingrediënten
-
water1940 g
-
verse gist10 g
-
720 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerkenItaliaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken720 gram
-
zout3 tl
-
olijfolie en een beetje meer voor het invetten120 gram
-
citroensap20 g
-
pecorino in stukken50 g
-
Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering100 gram
-
basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden70 gram
-
teentjes knoflook2
-
pijnboompitten geroosterd20 g
-
peper, gemalen1 tl
-
300 g gehakte tomaten, uit blik, in stukkentomaat in stukken300 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd100 g
-
kerstomaten gevierendeeld140 g
-
rucola40 g
-
burrata uitgelekt, in stukjes250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1294 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2820 kJ /
674 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
81 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Nasi Goreng
40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
30min
Express Aardbeien Dessert
5min