Pizza-Burrata

Pizza-Burrata

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 stuks

Ingrediënten

  • water
    1940 g
  • verse gist
    10 g
  • Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken
    720 gram
    720 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerken
  • zout
    3 tl
  • olijfolie en een beetje meer voor het invetten
    120 gram
  • citroensap
    20 g
  • pecorino in stukken
    50 g
  • Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering
    100 gram
  • basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden
    70 gram
  • teentjes knoflook
    2
  • pijnboompitten geroosterd
    20 g
  • peper, gemalen
    1 tl
  • tomaat in stukken
    300 g
    300 g gehakte tomaten, uit blik, in stukken
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd
    100 g
  • kerstomaten gevierendeeld
    140 g
  • rucola
    40 g
  • burrata uitgelekt, in stukjes
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stuk

Natrium 1294 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 2820 kJ / 674 kcal
Vetten 30 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 81 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...