Saumon sous vide au citron et aux herbes

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 2 filet de saumon frais avec peau, désossés (environ 140 g chacun)
  • 1 c. à soupe de sel de mer
  • 2 brins de persil frais
  • 2 brins d'aneth frais
    2 brins de thym frais
  • 6 morceaux de zeste de citron
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 1785 g d'eau Le niveau de remplissage doit être suffisant pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal).
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • de persil frais pour garnir
  • d'aneth frais pour garnir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 3092.7 mg
Eiwitten 80.9 g
Calorieën 3960 kJ / 946.5 kcal
Vetten 66.5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...