Apparaten en accessoires
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2666.9 mg
Eiwitten
36.2 g
Calorieën
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
17.3 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
96.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Roquefort Sauce
20min
Spicy Cheese Dip
20min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Geen beoordelingen
Spiced Apple Pie (TM5)
Geen beoordelingen
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1u. 15min
Choron Sauce
20min
Kung Pao Prawns
45min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Wonton soup
1u.
Beef and Dumpling Stew
1u. 55min