Apparaten en accessoires
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2666.9 mg
Eiwitten
36.2 g
Calorieën
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
17.3 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
96.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beef and feta koftas
1u. 30min
Mayonnaise
5min
Double Pie Dough
Geen beoordelingen
Orange Creamsicle Whip
10min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4u. 35min
Miso carbonara udon
25min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2u. 30min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1u. 30min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Geen beoordelingen
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2u.