Cuttlefish Salad with Water Spinach

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • toasted peanuts peeled
    70 g
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    20 g
  • water
    1600 g
  • sweet soy sauce
    180 g
  • fermented prawn paste (hae ko)
    35 g
  • shrimp paste (belacan)
    5 g
  • tamarind paste
    10 g
  • palm sugar (gula Melaka)
    40 g
  • sugar
    30 g
  • tomato sauce
    25 g
  • squid (sotong kembang)
    500 g
  • water spinach
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2666.9 mg
Eiwitten 36.2 g
Calorieën 2655.6 kJ / 634.7 kcal
Vetten 19.6 g
Vezels 17.3 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 96.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...