
Apparaten en accessoires
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
kippenvleugels gehalveerd bij de voeg1000 g
-
gember, vers wortel20 g
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie20 g
-
citroensap20 g
-
Shaoxing rijstwijn20 g
-
sojasaus20 g
-
suiker20 g
-
oestersaus20 g
-
ketchup60 g
-
chilisaus, rood10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 el
-
olijfolie om in te vetten
-
lente-uien in dunne plakjes gesneden2
-
sesamzaad2 eetlepels
-
korianderblad, vers1 eetlepel
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
Voeding per 1 portie
Calorieën
614.6 kcal /
2571.6 kJ
Eiwitten
46 g
Vetten
40.6 g
Koolhydraten
16.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Natrium
828.8 mg