Vegan Bolognese

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Vegan Cheese Substitute
  • cashew nut, raw
    85 g
  • nutritional yeast
    15 g
  • garlic powder
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
Sauce
  • kidney bean, canned (drained weight 9 oz), drained
    1 can
  • olive oil
    15 g
  • garlic clove
    1
  • celery cut into pieces
    100 g
  • carrots cut into pieces
    140 g
  • onion cut into eighths
    1
  • white wine, dry (vegan)
    100 g
  • chopped tomatoes, canned (14 oz)
    1 can
  • tomato purée (concentrate)
    45 g
  • cumin, ground
    ½ tsp
  • thyme, dried
    1 tsp
  • rosemary, dried, chopped
    1 tsp
  • paprika, smoked, ground
    ½ tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14.1 g
Calorieën 1468.9 kJ / 351.1 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 10.5 g
Koolhydraten 40.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...