Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Geen beoordelingen
Neapolitan Pizza
Geen beoordelingen
Two Pound Apple Pie
Geen beoordelingen
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Crème Caramel
3u. 50min
Creamy Mango Ice Cream
2u. 20min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min