Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink Sorbet
- 150 g sugar
- 500 g frozen strawberries, hulled
- 75 g ripe banana, cut into pieces
- 2 tsp lemon juice
Pineapple Carpaccio
- 1 pineapple, fresh, cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
-
mint leave, fresh, to garnish
(optioneel)
of basil leaf, fresh, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy milk and Mantou buns
6h
Grand Marnier® soufflé
1h
Charcoal waffle cones
Keine Bewertungen
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2u. 5min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Keine Bewertungen
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 min
Millet Cakes
1h 5 min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20 min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 godz. 45 min