Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions

Ingrediënten

Pink Sorbet
  • sugar
    150 g
  • frozen strawberries hulled
    500 g
  • ripe banana cut into pieces
    75 g
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
    1
  • mint leave, fresh (optioneel) to garnish
    basil leaf, fresh, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 3 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 757 kJ / 181 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...