Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g unsalted butter, to grease
- 8 eggs, large, room temperature
- water, boiling, for bain-marie
- 340 g cream cheese, room temperature, in pieces
- 115 g unsalted butter, room temperature, in pieces
- 115 g whole milk
- 2 ¼ tsp lemon juice
- ¼ tsp salt
- 115 g cake and pastry flour
- 30 g cornstarch
- 225 g sugar
- ½ tsp cream of tartar
- berries, mixed, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1 Std.
Choux pastry
2h
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric
2h 10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 Std. 20 Min
Chocolate Rolls (Anna)
2 Std. 30 Min
Heat-Treated Eggs
20 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Choux pastry
2h
Bread Pudding
50min