Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumpling wrappers
- 1 tbsp oil, plus extra for greasing
- 150 g water, plus extra as needed
- 300 g flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
-
10
g rice wine
of 10 g sake - ½ tsp sugar
- ½ tsp ground pepper
- 1 tbsp light sesame oil (15 g)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Steamed rice
25 min
Stir-fried vegetables
10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hakka Yam Abacus
20min
Baguette
3h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5 min
Potato cakes
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min