Vitello Tonnato

4.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
10 Portionen

Ingrediënten

Fleisch
  • Salz
    1 TL
  • Suppengemüse in Stücken (4 cm)
    300 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Zwiebeln geviertelt
    120 g
  • Pfefferkörner, schwarz
    10 g
  • Chilischote halbiert
    1
  • Weißwein trocken
    1000 g
    1000 g Wasser, (siehe Tipp)
  • Gewürzsträußchen (optioneel)
  • Kalbsrücken am Stück, sehnenfrei
    1000 g
Sauce und Fertigstellung
  • Mayonnaise (siehe Tipp)
    200 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    140 - 200 g
  • Sardellenpaste
    30 g
    6 Sardellenfilets, in Öl
  • Senf (optioneel)
    10 g
  • Kapern abgetropft
    25 - 50 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1854 kJ / 443 kcal
Vetten 26 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...