Crevettes au safran, spaghetti bicolores
TM7

Crevettes au safran, spaghetti bicolores

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

  • 300 g de crevettes crues, non décortiquées
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de blanc de poireau (1), en rondelles
  • 80 g de carotte (1), en cubes
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de pistils de safran
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
  • 200 g de carottes râpées
  • persil frais ciselé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
436.7 kcal / 1827 kJ
Eiwitten
18.7 g
Vetten
15.8 g
Koolhydraten
50.4 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
5.6 g
Natrium
508.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen