Crevettes au safran, spaghetti bicolores

Crevettes au safran, spaghetti bicolores

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 300 g de crevettes crues, non décortiquées
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de blanc de poireau (1), en rondelles
  • 80 g de carotte (1), en cubes
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de pistils de safran
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
  • 200 g de carottes râpées
  • persil frais ciselé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 508.9 mg
Eiwitten 18.7 g
Calorieën 1827 kJ / 436.7 kcal
Vetten 15.8 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 50.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...