Cozze alla marinara

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 170 - 200 g di porri solo le parti bianche, a listarelle (1 cm)
  • 250 g di vino bianco secco
  • 200 g di acqua
  • 1 foglia di alloro secca
  • 2 rametti di foglioline di timo fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 800 - 1000 g di cozze fresche pulite
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
  • baguette a fette
  • 1 limone a spicchi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 948.7 mg
Eiwitten 27.6 g
Calorieën 1326.4 kJ / 317 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...