Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • white wine
    50 g
  • chicken breast fillet, skinless
    4
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • mortadella
    4 slice
  • Fontina cheese
    4 slice
  • asparagus halved (approx. 8 spears)
    125 g
    12 green beans
  • onions quartered
    100 g
  • fresh mushrooms halved
    200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • oil for frying
  • water
    1000 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • dried pasta rigatoni
    300 g
  • fresh parsley leaves chopped

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 951.3 mg
Eiwitten 60 g
Calorieën 3161.6 kJ / 755.7 kcal
Vetten 27.3 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 62.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...