Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 20 克 米酒
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 純芝麻油 ,或黑麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 5 克 蒜頭 ,切片
- 15 克 米酒 (optioneel)
- 130 克 秀珍菇
- 1 茶匙 枸杞
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 2354.9 kJ / 562.8 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 710 mg