Pasta con espárragos y pimientos

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de aceite de oliva
  • 250 g de espárragos verdes frescos sin la parte leñosa, en trozos de 2-3 cm
  • 30 g de piñones tostados
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 10 g de harina de trigo
  • 150 - 200 g de pimiento rojo en dados de aprox. 1.5 cm
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzado
  • 1 pellizco de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 300 g de pasta corta seca, tipo farfalle o mafalda
  • 200 g de nata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 65.2 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 2749 kJ / 657 kcal
Vetten 37.4 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 67.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...