Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 1 berenjena (aprox. 250 g)
- 4 pellizcos de sal
- 170 g de cebolla en octavos
- 250 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate maduro pelado en trozos
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de azúcar (optioneel)
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 20 - 30 g de vinagre
- sal en escamas
- pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de verduras al curry
30min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 Std.
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Wellington de seitán con verduras al vapor
1h 45min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55 min
Salteado de berenjena con kofu
1h 25min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1 godz.
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 godz.
Penne alla puttanesca
20min