Glutenfreies Dattel-Apfel-Walnuss-Teebrot

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 Scheiben

Ingrediënten

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Vollkornreis
    240 g
    240 g Risottoreis
  • Datteln, entsteint
    100 g
  • Apfel ungeschält, entkernt und geviertelt
    140 g
  • Backpulver glutenfrei
    1 ½ TL
  • Natron
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Walnusshälften
    80 g
  • Eier
    4
  • Wasser
    100 g

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 172 kcal / 723 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 8 g
Koolhydraten 22 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 202 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...