Buchweizen-Maisbrot

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 40min
1700 g

Ingrediënten

  • Polenta (Maisgrieß) und etwas mehr zum Ausstäuben
    300 g
  • Margarine zum Einfetten
    Butter, zum Einfetten
  • Kartoffelstärke
    100 g
  • Buchweizenmehl (siehe Tipp)
    130 g
  • Flohsamenschalen
    80 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Milch und etwas mehr zum Bestreichen
    800 g
  • Datteln, entsteint
    70 g
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    50 g
  • Agavendicksaft
    40 g
  • Brotgewürz
    10 g
    10 g rustikales Brotgewürz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 50 g

Natrium 101.3 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 353.4 kJ / 84.5 kcal
Vetten 3 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 13.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...