
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le substitut végétal au parmesan
- 80 g de noix de cajou
- 12 g de flocons de levure nutritionnelle (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées d'ail en poudre
- ½ c. à café de sel
La sauce
- 1 boîte de haricots rouges en conserve égouttés (poids égoutté 255 g)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 100 g de céleri branche coupé en morceaux (optioneel)
- 150 g de carottes coupées en morceaux
- 1 oignon émincé
- 100 g de vin blanc sec
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomate
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 359.4 kcal / 1503.5 kJ
- Eiwitten
- 13.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vezels
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Natrium
- 1584.7 mg