Salmorejo

4.1 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    150 g
  • hart gekochte Eier
    4
  • Serrano-Schinken in Scheiben oder Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • Tomaten halbiert
    1000 g
  • Salz
    8 g
  • Paniermehl
    150 g
    150 g Weißbrot, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
  • Essig
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1191 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1781 kJ / 426 kcal
Vetten 31 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...