![Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan) Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc0376f9870630535c03896939c28f53/Derivates/eff3feef9ac5b94edc598c05b6e869223de35cd0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weißkohl, Strunk entfernt, in Spalten
- 150 g Möhren
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 175 g Mehl
- 25 g Reismehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker (optioneel)
- 1 TL Pfeffer
- 175 g Wasser
- 100 g Bohnensprossen, frisch
- 200 g Öl zum Braten
- 20 g Sriracha-Sauce
- 80 g Ketchup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1433 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 469 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostadas mit Jackfrucht und Pico de Gallo
1u. 10min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1u. 20min
Mediterrane Baguettes
4 godz.
Sabich (israelisches Sandwich)
1u. 10min
Kimchi
144h
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1h
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30min
Korean BBQ Poutine
4 godz. 30 min
Veganer Caesar Salat
40min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h