Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
TM6

Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)

4.8 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Weißkohl, Strunk entfernt, in Spalten
  • 150 g Möhren
  • 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
  • 10 g Koriander, abgezupft
  • 2 Knoblauchzehen
  • 175 g Mehl
  • 25 g Reismehl
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Zucker
  • 1 TL Pfeffer
  • 175 g Wasser
  • 100 g Bohnensprossen, frisch
  • 200 g Öl zum Braten
  • 20 g Sriracha-Sauce
  • 80 g Ketchup

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1433 kJ / 343 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
3 g
Natrium
469 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten