Apparaten en accessoires
Spiralized vegetable crust pizza
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1059.9 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
High protein brownies
20 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Easy banana muffins
30 Min