Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de carabineros crudos (6-8 unidades)
of 400 g de carabineros congelados crudos (descongelados) - 2 dientes de ajo
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- 20 g de zumo de limón
- 15 g de aceite de oliva
- 50 g de masa kataifi
- 1 - 2 cucharadas de mantequilla fundida
- ½ - 1 guindilla fresca (sin pedúnculo ni semillas), en rodajas de 1-2 mm
- 300 g de tomate frito
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 492.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas de pimientos confitados
45 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13u.
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2h 20min
Crema en cóctel de sopa castellana
50 Min
Canelón de jamón ibérico
6óra
Sorbete de limón al cava
5 min
Crujientes de marisco
20 min
Gofres de hojaldre con salmón y queso fresco
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min